FRIDA sengesett  enkeltseng økologisk

Sengesett fra Jotex

FRIDA dynetrekk-settet forvandler soverommet ditt med et retro-mønstret ensemble i 2 deler. Settet er laget av økologisk bomullspercale og består av et dynetrekk og et putevar med reaktive trykk som gir varig liv. Mønsteret er designet av Maria Carlberg. Dynetrekket er enkelt å vedlikeholde med skjulte trykknapper og en praktisk klaff på putevaret.

Åpning i de øvre hjørnene av dynetrekket for å gjøre det lettere å tre dynetrekket over dynen.

Lisensnummer & testinstitutt: NAZU GOTS 700335 Clean Globe.
Produktet er sertifisert med Global Organic Textile Standard (GOTS), noe som betyr at det inneholder økologisk materiale som er dyrket uten kjemiske sprøytemidler, kunstgjødsel og genmodifiserte avlinger (GMO). Produktet oppfyller GOTS’ sosiale og miljømessige krav til ansvarlig produksjon fra dyrking til sluttprodukt.

Design: Maria Carlberg.
Materiale: 100% Bomull.
2-delt sett: 1 dynetrekk 150x210 cm, 1 putevar 60x50 cm.
Trådtetthet: 200 TC. (Trådtettheten forteller om antallet tråder, thread counts, pr. kvadrattomme i et stoff. Jo høyere trådtetthet, desto høyere kvalitet.).

Vaskes i maskin på 60°. Ikke bruk blekemiddel. Tørketrommel på lav varme. Strykes ved middels varme. Må ikke tørrenses. Vaskes separat. Vaskes før bruk. Vaskes med vrangen ut. Krymping maks 5 %.

Artikkelnummer: 1834599-02-79